Your Luxury Giftcard

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Your Luxury Giftcard. Hiervoor hebben wij een Elektronischgeldinstelling (EGI) vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert voor 100% het volledige tegoed op de Your Luxury Giftcard.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van de Your Luxury Giftcard als het gaat om het uitgeven van de Your Luxury Giftcard cadeaukaarten en beheert de tegoeden van de Your Luxury Giftcard cadeaukaarten. Ons logo staat op de Your Luxury Giftcard cadeaukaarten vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de Your Luxury Giftcard

Meer informatie over het gebruik en de besteding van de cadeaukaart kaart vind je op http://www.yourluxurygiftcard.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de Your Luxury Giftcard cadeaukaart van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou, zijn te downloaden.

Gebruikersvoorwaarden Your Luxury Giftcard downloaden

Veelgestelde vragen

Op http://www.yourluxurygiftcard.nl kun je kijken welk saldo op jouw Your Luxury Giftcard staat.

De gebruiksduur is 5 jaar (60 maanden), gerekend vanaf het moment van activeren, waarna de cadeaukaart wordt geblokkeerd. Daarna is deze niet meer bruikbaar.

Als je een Your Luxury Giftcard hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve. De kosten voor het inwisselen van je tegoed voor geld zijn € 10,–  per kaart en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Intersolve berekent een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 5,00 per jaar vanaf 60 maanden na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt jaarlijks vooraf ingehouden op de Your Luxury Giftcard.