Yourgift cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Yourgift brands. Hiervoor hebben wij een Elektronischgeldinstelling (EGI) vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert voor 100% het volledige tegoed op alle YourGift brands.

Onder de YourGift brands vallen de YourGift Cadeaukaart, de Your Luxury Giftcard, de Your Green Gift Cadeaukaart, de Digitale YourGift Cadeaukaart, de Fun for Kids  kadokaart, de YourGift Gifts&More cadeaukaart, de DIO cadeaukaart en de Ajax giftcard.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van Yourgift als het gaat om het uitgeven van Yourgift cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle Yourgift cadeaukaarten. Ons logo staat op de Yourgift cadeaukaarten vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de Yourgift cadeaukaart

Meer informatie over het gebruik en de besteding van de Yourgift cadeaukaart kaart vind je op www.yourgift.nl.

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de Yourgift cadeaukaart van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou, zijn te downloaden.

Gebruikersvoorwaarden Yourgift cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op www.yourgift.nl kun je kijken welk saldo op je Yourgift cadeaukaart staat.

Als je een Yourgift Cadeaukaart hebt die je niet wilt besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve. De kosten voor het inwisselen van je tegoed voor geld zijn € 10,–  per kaart en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Intersolve berekent een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 0,35 per maand vanaf 2 jaar na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt per kwartaal achteraf, dus voor het eerst na 27 maanden, ingehouden op het tegoed op de Yourgift cadeaukaart.