VVV Giftcard

De VVV Giftcard is niet langer te koop. De Giftcards die in omloop zijn, worden geaccepteerd zolang de geldigheidstermijn niet verstreken is.

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de VVV Giftcards. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je VVV Giftcard veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je VVV Giftcard. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van VVV als het gaat om het uitgeven van VVV Giftcards en beheert de tegoeden van alle VVV Giftcards. Ons logo staat op de VVV Giftcard vermeld om dat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de VVV Giftcard

Voor vragen over het gebruik van je VVV Giftcard en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van de VVV.
https://www.vvvcadeaubonnen.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld. Je kunt deze voorwaarden downloaden.

Gebruikersvoorwaarden VVV Giftcard downloaden

Veelgestelde vragen

Op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/ kun je kijken welk saldo op je VVV Giftcard staat.

De geldigheidstermijn is 5 jaar. 

Als je een VVV Giftcard hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve.

Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na het verstrijken van de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling. Is je kaart minder dan 12 maanden geleden verlopen, dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Er zijn geen verdere kosten verbonden aan de VVV Giftcard.