VVV Giftcard

De VVV Giftcard is niet langer te koop. De Giftcards die in omloop zijn, blijven gewoon onbeperkt geldig.

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de VVV Giftcards. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je VVV Giftcard veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je VVV Giftcard. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van VVV als het gaat om het uitgeven van VVV Giftcards en beheert de tegoeden van alle VVV Giftcards. Ons logo staat op de VVV Giftcard vermeld om dat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de VVV Giftcard

Voor vragen over het gebruik van je VVV Giftcard en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van de VVV.
https://www.vvvcadeaubonnen.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld. Je kunt deze voorwaarden downloaden.

Gebruikersvoorwaarden VVV Giftcard downloaden

Veelgestelde vragen

Op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/ kun je kijken welk saldo op je VVV Giftcard staat.

De geldigheidstermijn is 5 jaar. 

Als je een VVV Giftcard hebt die je niet wilt besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden omwisselen voor geld bij Intersolve. De kosten voor het omwisselen van je tegoed voor geld zijn € 10,–  per kaart en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

 

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten omwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet omwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het omwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Hoe stuur ik mijn cadeaukaart naar Intersolve? 

Schrijf je naam, adres, postcode en woonplaats, je e-mailadres en/of telefoonnummer en je bankrekeningnummer (deze dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Stuur dit samen met de door midden geknipte cadeaukaart (zorg dat de cijfers onder de streepjescode nog leesbaar zijn) en
* of een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening
* of een schermafdruk uit je telebankierpakket
* of een foto van het scherm van je bank-app of telebankierpakket waaruit blijkt dat de bankrekening op jouw naam staat (je mag de bedragen onleesbaar maken)

in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres:

Intersolve Payments B.V.
T.a.v. Klantenservice 
Fonteinkruid 4 
3931 WX  Woudenberg 

 

Neem vóór verzending een foto van de achterkant van cadeaukaart(en) met duidelijk leesbaar kaartnummer en opengekraste kraslaag van de pincode samen met de bijbehorende brief, zodat deze bij ontvangstproblemen alsnog als bewijs kan dienen.

Er zijn geen verdere kosten verbonden aan de VVV Giftcard.