VVV Dinercheque

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de VVV Dinercheque die voor oktober 2018 zijn uitgegeven. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je VVV Dinercheque veilig door ons wordt beheerd.

Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je VVV Dinercheque.

Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van VVV als het gaat om het uitgeven van de VVV Dinercheque en beheert de tegoeden van alle VVV Dinercheques. Ons logo staat op de VVV Dinercheque van voor oktober 2018 vermeld om dat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Vanaf oktober 2018 geeft VVV Dinercheques uit waarvan het geldbeheer niet door Intersolve wordt uitgevoerd.
De informatie op deze pagina is alleen van toepassing op de VVV Dinercheques waarop het Intersolve logo op de achterzijde gedrukt staat.
Gebruikersvoorwaarden van de VVV Dinercheques die vanaf oktober 2018 zijn verkocht en geen Intersolve logo hebben, vind je op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvdinercheque/productinformatie

Gebruik van de VVV Dinercheque

Meer informatie over het gebruik en de besteding van de  VVV Dinercheque vind je op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvdinercheque

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de VVV Dinercheque van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou, zijn te downloaden.

Gebruikersvoorwaarden VVV Dinercheque downloaden.

Veelgestelde vragen

Bekijk het actuele saldo van jouw VVV dinercheque in de saldochecker van VVV cadeaukaarten

De geldigheid van de VVV Dinercheque hangt af van de datum van aankoop. Bekijk in de saldochecker van VVV cadeaukaarten hoe lang jouw VVV Dinercheque nog geldig is.

Als je een VVV Dinercheque hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve.

Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.  In het eerste jaar na het verstrijken van de geldigheidstermijn worden geen kosten in rekening gebracht.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaart aanvragen

Vul je naam, adres, postcode en woonplaats, je e-mailadres en/of telefoonnummer en je bankrekeningnummer (dit dient van een Nederlandse bank te zijn) in op dit formulier. Je kunt maximaal vijf kaartnummers insturen, na het invullen van het eerste kaartnummer verschijnt het invulveld voor de volgende kaart.

Voeg ook toe als afbeelding:

 

* een bankafschrift van de betreffende rekening waar naam en bankrekeningnummer duidelijk leesbaar zijn

* of een schermafdruk uit je internetbankierpakket

 

Deze informatie hebben wij nodig om een controle van de tenaamstelling van je bankrekeningnummer uit te voeren.

 

Het uitbetaalverzoek wordt binnen twee weken in behandeling genomen.

Er zijn geen verdere kosten verbonden aan de VVV Dinercheque.