VVV Dinercheque

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de VVV Dinercheque die voor oktober 2018 zijn uitgegeven. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je VVV Dinercheque veilig door ons wordt beheerd.

Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je VVV Dinercheque.

Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van VVV als het gaat om het uitgeven van de VVV Dinercheque en beheert de tegoeden van alle VVV Dinercheques. Ons logo staat op de VVV Dinercheque van voor oktober 2018 vermeld om dat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Vanaf oktober 2018 geeft VVV Dinercheques uit waarvan het geldbeheer niet door Intersolve wordt uitgevoerd.
De informatie op deze pagina is alleen van toepassing op de VVV Dinercheques waarop het Intersolve logo op de achterzijde gedrukt staat.
Gebruikersvoorwaarden van de VVV Dinercheques die vanaf oktober 2018 zijn verkocht en geen Intersolve logo hebben, vind je op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvdinercheque/productinformatie

Gebruik van de VVV Dinercheque

Meer informatie over het gebruik en de besteding van de  VVV Dinercheque vind je op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvdinercheque

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de VVV Dinercheque van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou, zijn te downloaden.

Gebruikersvoorwaarden VVV Dinercheque downloaden.

Veelgestelde vragen

Op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/ kun je kijken welk saldo op je VVV Dinercheque staat.

De geldigheidstermijn is 5 jaar na aankoopdatum.

Als je een VVV Dinercheque hebt die je niet wilt besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve.

Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.  In het eerste jaar na het verstrijken van de geldigheidstermijn worden geen kosten in rekening gebracht.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Hoe stuur ik mijn cadeaukaart naar Intersolve?

 Schrijf je naam, adres, postcode en woonplaats, je e-mailadres en/of telefoonnummer en je bankrekeningnummer (deze dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Stuur dit samen met de door midden geknipte cadeaukaart (zorg dat de cijfers onder de streepjescode nog leesbaar zijn) en
* of een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening
* of een schermafdruk uit je telebankierpakket
* of een foto van het scherm van je bank-app of telebankierpakket waaruit blijkt dat de bankrekening op jouw naam staat (je mag de bedragen onleesbaar maken)

in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres:

Intersolve Payments B.V.
T.a.v. Klantenservice
Fonteinkruid 4
3931 WX  Woudenberg

Neem vóór verzending een foto van de achterkant van cadeaukaart(en) met duidelijk leesbaar kaartnummer en opengekraste kraslaag van de pincode samen met de bijbehorende brief, zodat deze bij ontvangstproblemen alsnog als bewijs kan dienen.

Er zijn geen verdere kosten verbonden aan de VVV Dinercheque.