Cult Plus cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Cult Plus cadeaukaarten. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je Cult Plus cadeaukaart veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je Cult Plus cadeaukaart. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van Cult Plus cadeaukaart als het gaat om het uitgeven van Cult Plus cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle Cult Plus cadeaukaarten. Ons logo staat op de Cult Plus cadeaukaarten vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de Cult Plus cadeaukaart

Voor vragen over het gebruik van je Cult Plus cadeaukaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van Cult Plus cadeaukaart www.cultplus.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de Cult Plus cadeaukaart van toepassing zijn, kun je hier downloaden.
Gebruikersvoorwaarden Cult Plus cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op de site www.cultplus.nl kun je kijken welk saldo op je Cult Plus cadeaukaart staat.

De Cult Plus cadeaukaart blijft altijd geldig.

Als je een Cult Plus cadeaukaart hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten inwisselpunt, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve.

Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na het verstrijken van de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling. Is je kaart minder dan12 maanden geleden verlopen, dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

 

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder zo’n logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Intersolve Payments brengt vanaf 3 jaar na activering van de cadeaukaart per kwartaal een beheervergoeding van € 2,50 in rekening welke telkens aan het begin van het kwartaal ten laste wordt gebracht van het tegoed.