Boekenbon-cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Boekenbon-cadeaukaarten. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je Boekenbon-cadeaukaart veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je Boekenbon-cadeaukaart. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van de Boekenbon als het gaat om het uitgeven van Boekenbon-cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle Boekenbon-cadeaukaarten. Ons logo staat op de Boekenbon-cadeaukaarten vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de Boekenbon-cadeaukaart

Voor vragen over het gebruik van je Boekenbon-cadeaukaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van de Boekenbon https://www.boekenbon.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de Boekenbon-cadeaukaart van toepassing zijn, kun je hier downloaden.
Gebruikersvoorwaarden Boekenbon-cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op de site www.boekenbon.nl kun je kijken welk saldo op je Boekenbon-cadeaukaart staat.

Voor Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht voor 1 november 2017 is de geldigheidstermijn van toepassing die is vermeld op de achterzijde van de Boekenbon-cadeaukaart.

Voor Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht vanaf 1 november 2017 is een geldigheidstermijn van toepassing van 3 jaar.

Als je een Boekenbon-cadeaukaart hebt die je niet wilt besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve.

Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na het verstrijken van de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling. Is je kaart minder dan12 maanden geleden verlopen, dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve of het logo van Feet op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder zo’n logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Hoe stuur ik mijn cadeaukaart naar Intersolve?

Schrijf je naam, adres, postcode en woonplaats, je e-mailadres en/of telefoonnummer en je bankrekeningnummer (deze dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Stuur dit samen met de door midden geknipte cadeaukaart (zorg dat de cijfers onder de streepjescode nog leesbaar zijn) en
* of een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening
* of een schermafdruk uit je telebankierpakket
* of een foto van het scherm van je bank-app of telebankierpakket waaruit blijkt dat de bankrekening op jouw naam staat (je mag de bedragen onleesbaar maken)

in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres:

Intersolve Payments B.V.
T.a.v. Klantenservice
Fonteinkruid 4
3931 WX  Woudenberg

 

Neem vóór verzending een foto van de achterkant van cadeaukaart(en) met duidelijk leesbaar kaartnummer en opengekraste kraslaag van de pincode samen met de bijbehorende brief, zodat deze bij ontvangstproblemen alsnog als bewijs kan dienen.

Er zijn geen kosten van toepassing op Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht voor 1 november 2017.

Voor het beheren van je tegoed op Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht vanaf 1 november 2017 berekent Intersolve een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 0,50 per maand vanaf 3 jaar na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt ingehouden op het tegoed op de Boekenbon-cadeaukaart.