Boekenbon-cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Boekenbon-cadeaukaarten. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je Boekenbon-cadeaukaart veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je Boekenbon-cadeaukaart. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van de Boekenbon als het gaat om het uitgeven van Boekenbon-cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle Boekenbon-cadeaukaarten. Ons logo staat op de Boekenbon-cadeaukaarten vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de Boekenbon-cadeaukaart

Voor vragen over het gebruik van je Boekenbon-cadeaukaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van de Boekenbon https://www.boekenbon.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de Boekenbon-cadeaukaart van toepassing zijn, kun je hier downloaden.
Gebruikersvoorwaarden Boekenbon-cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op de site www.boekenbon.nl kun je kijken welk saldo op je Boekenbon-cadeaukaart staat.

Voor Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht voor 1 november 2017 is de geldigheidstermijn van toepassing die is vermeld op de achterzijde van de Boekenbon-cadeaukaart.

Voor Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht vanaf 1 november 2017 is een geldigheidstermijn van toepassing van 3 jaar.

Als je een Boekenbon-cadeaukaart hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel of waarvan de geldigheidstermijn is verstreken, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve. Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van het tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op het tegoed bij uitbetaling. Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve of het logo van Feet op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder zo’n logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve. Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk; je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Er zijn geen kosten van toepassing op Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht voor 1 november 2017.

Voor het beheren van je tegoed op Boekenbon-cadeaukaarten die zijn verkocht vanaf 1 november 2017 berekent Intersolve een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 0,50 per maand vanaf 3 jaar na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt ingehouden op het tegoed op de Boekenbon-cadeaukaart.