VVV-Cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de VVV Cadeaukaarten. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je VVV Cadeaukaart veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je VVV Cadeaukaart. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van VVV als het gaat om het uitgeven van VVV Cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle VVV Cadeaukaarten. Ons logo staat op de VVV Cadeaukaart vermeld om dat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de VVV-cadeaukaart

Voor vragen over het gebruik van je VVV Cadeaukaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van de VVV. https://www.vvvcadeaukaarten.nl/vvv-cadeaukaart

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld. Je kunt deze voorwaarden downloaden.
Gebruikersvoorwaarden VVV-cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/ kun je kijken welk saldo op je VVV Cadeaukaart staat.

De VVV Cadeaukaart is geldig voor onbepaalde tijd.

Als je een VVV Cadeaukaart hebt die je niet wilt besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve. De kosten voor het inwisselen van je tegoed voor geld zijn € 10,– per kaart en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

 

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Intersolve berekent een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 6,- per jaar vanaf 3 jaar na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt jaarlijks vooraf ingehouden op het tegoed van de VVV Cadeaukaart.