Intersolve Prepaid kaart

De Intersolve Prepaid kaart is een betaalkaart die wordt gebruikt als betaalmiddel van budgetten die aan de gebruikers van de kaarten zijn toegekend. Het Nederlandse Rode Kruis verstrekt de kaart aan de gebruikers onder de naam “Boodschappenkaart”. Het Rode Kruis bepaalt onder welke voorwaarden de budgetten uitgegeven worden en waar de kaart gebruikt mag worden.

Enkele voorbeelden van deze voorwaarden zijn de looptijd (bijvoorbeeld: het budget is alleen dit jaar te gebruiken), het land (bijvoorbeeld: alleen in Nederland), de locaties (bijvoorbeeld: alleen supermarkten), de hoogte van het budget (bijvoorbeeld: € 50 per maand).

De kaart is een VISA Prepaid kaart en kan worden gebruikt als een gewone betaalkaart. Voordat de kaart gebruikt kan worden, dien je je online te registreren. Tijdens deze registratie wordt de bijbehorende PIN code digitaal verstrekt.

Je  kunt de Intersolve Prepaid kaart gebruiken om af te rekenen in supermarkten, fruit- en groentewinkels, bij bakkers, slagers en marktkramen in Nederland.

Een betaling met de kaart wordt geweigerd als het totaalbedrag, dat je probeert af te rekenen, hoger is dan je saldo op de kaart. Controleer daarom het saldo van de Intersolve prepaid kaart voordat je deze gebruikt.

Gebruik van de Intersolve Prepaid kaart

Voor vragen over het gebruik en de voorwaarden van budgetten en de Intersolve prepaid kaart kun je kijken op de site van de Rode Kruis (https://www.rodekruis.nl/wie-zijn-wij/contact/ of, in geval van het Schoolmaaltijden project van Rode Kruis, op https://schoolmaaltijden.nl/contact/ ).

Gebruikersvoorwaarden

This Visa card is issued by Enfuce pursuant to licence by VISA Europe Limited. Enfuce is duly authorised and regulated by Finnish Financial Supervisory Authority as an Electronic Money Payment Institution.
Company registration number 2992502-3

Download hier de Enfuce gebruikersvoorwaarden

Download here the Enfuce terms of use (English version)

 

Enfuce Privacy and Data Protection

 

Veelgestelde vragen

Je kunt de kaart pas gebruiken nadat je de kaart geactiveerd hebt door een account aan te maken via het registratieproces op https://pages.intersolve.nl/RedCross/visa/activate

Een betaling met de kaart wordt geweigerd als het totaalbedrag, dat je probeert af te rekenen, hoger is dan het saldo op je kaart. Controleer daarom het saldo van de Intersolve prepaid kaart voordat je deze gebruikt op https://pages.intersolve.nl/RedCross/visa/account

Nee, de budgetten zijn eigendom van Het Nederlandse Rode Kruis en mogen alleen worden besteed bij geselecteerde winkels. Inwisselen voor geld is niet mogelijk.