DE Cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op DE Cadeaukaart. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je DE Cadeaukaart veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je De Cadeaukaart. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van DE Cadeaukaart als het gaat om het uitgeven van DE Cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle DE Cadeaukaarten. Ons logo staat op de DE Cadeaukaart vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van DE Cadeaukaart

Voor vragen over het gebruik van je DE Cadeaukaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van DE Cadeaukaart. 

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de DE Cadeaukaart van toepassing zijn, kun je hier downloaden.
Gebruikersvoorwaarden DE Cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op de site DE Cadeaukaart kun je kijken welk saldo op je DE Cadeaukaart staat.

Voor DE Cadeaukaart is een geldigheidstermijn van toepassing van drie jaar.

Als je een DE Cadeaukaart hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve.

Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na het verstrijken van de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling. Is je kaart minder dan12 maanden geleden verlopen, dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder zo’n logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Voor het beheren van je tegoed op DE Cadeaukaart berekent Intersolve een vergoeding van € 2,50 per kwartaal na het verstrijken van de geldigheidstermijn van 3 jaar. Deze beheervergoeding wordt per kwartaal achteraf ingehouden op het tegoed op DE Cadeaukaart.