Symbid Wallet

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Symbid Wallets. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank.  Intersolve geeft Symbid Wallets uit waar je jouw tegoed kan raadplegen en opwaarderen, betaalopdrachten kan geven en inzicht kan krijgen in het aantal toekenningen, uitbetalingen, verwerkingen en fees.

 

Inmiddels is de dienstverlening van Intersolve aan Symbid beëindigd en worden er geen nieuwe wallets meer uitgegeven. Je saldo blijft beschikbaar via de wallet die Intersolve blijft beheren.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van Symbid als het gaat om het uitgeven van Wallets en beheert de tegoeden van alle Symbid Wallets. 

 

Gebruik van Symbid Wallets

Meer informatie over het gebruik van de Symbid Wallet vind je op  www.symbid.nl.

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld. De voorwaarden die voor jouw als houder van de Symbid Wallet van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou zijn te downloaden.

Gebruikersvoorwaarden Symbid downloaden

Veelgestelde vragen

Als je inlogt met je klantgegevens op jouw Symbid Account (www.symbid.nl) dan krijg je toegang tot je Symbid Wallet waar je onder andere kunt nagaan welk saldo op de wallet staat.

Als je vermoedt dat iemand anders zonder toestemming toegang heeft tot je Symbid Wallet of als er andere redenen zijn om aan te nemen dat er misbruik wordt gemaakt van je account kun je je Symbid Wallet laten blokkeren in je eigen Symbid omgeving.

Via jouw Symbid Account kan je een verzoek doen tot uitbetaling van jouw tegoed van de Symbid Wallet naar jouw bankrekening.

Heb je echter geen toegang meer tot je Symbid Account en staat er nog een tegoed op de Symbid Wallet? Dan kun je deze conform de gebruikersvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve via een terugbetaalverzoek. De kosten voor het inwisselen van je tegoed van jouw Symbid Wallet voor geld zijn € 15,–  per wallet en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

Hoe stuur ik een terugbetaalverzoek naar Intersolve?

Schrijf je naam, adres, postcode en woonplaats, je e-mailadres en/of telefoonnummer en je bankrekeningnummer (deze dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Vermeld tevens het onderwerp “Terugbetaalverzoek Symbid Wallet” en  het email adres (uitdrukkelijk geen wachtwoord) dat je hebt gebruikt als login voor jouw Symbid Account. Stuur dit samen met een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening (je mag de bedragen onleesbaar maken) in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres:

Intersolve Payments B.V.
T.a.v. Klantenservice
Fonteinkruid 4
3931 WX  Woudenberg

In sommige gevallen kunnen we jou, ter identificatie en verificatie vragen om extra informatie.

 

Voor het beheren van je tegoed op Symbid Wallets berekent Intersolve een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 0,50 per maand. Deze beheervergoeding wordt ingehouden op het tegoed op het Symbid Wallet.