Entrnce Wallet

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Entrnce Wallets. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank.  Intersolve geeft Entrnce Wallets uit waar je jouw tegoed kan raadplegen en opwaarderen, betaalopdrachten kan geven en inzicht kan krijgen in het aantal toekenningen, uitbetalingen, verwerkingen en fees.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van Entrnce als het gaat om het uitgeven van Wallets en beheert de tegoeden van alle Wallets. 

 

Gebruik van Entrnce Wallets

Meer informatie over het gebruik van de Entrnce Wallet vind je op  https://www.entrnce.com

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product dat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld. De voorwaarden die voor jouw als houder van de Entrnce Wallet van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou zijn te downloaden.

Gebruikersvoorwaarden Entrnce downloaden

Veelgestelde vragen

Als je inlogt met je klantgegevens op jouw Entrnce Account (https://www.entrnce.com) dan krijg je toegang tot je Wallet waar je onder andere kunt nagaan welk saldo op de Wallet staat.

Als je vermoedt dat iemand anders zonder toestemming toegang heeft tot je Entrnce Wallet of als er andere redenen zijn om aan te nemen dat er misbruik wordt gemaakt van je account kun je je Entrnce Wallet laten blokkeren in je eigen Entrnce omgeving.

Via jouw Entrnce Account kan je een verzoek doen tot uitbetaling van jouw tegoed van de Wallet naar jouw bankrekening.

Heb je echter geen toegang meer tot je Entrnce Account en staat er nog een tegoed op de Wallet? Dan kun je deze conform de gebruikersvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve via een terugbetaalverzoek. De kosten voor het inwisselen van je tegoed van jouw Entrnce Wallet voor geld zijn € 10,– per wallet en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

Hoe stuur ik een terugbetaalverzoek naar Intersolve?

Schrijf je naam, adres, postcode en woonplaats, je e-mailadres en/of telefoonnummer en je bankrekeningnummer (deze dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Vermeld tevens het onderwerp “Terugbetaalverzoek Entrnce Wallet” en het email adres (uitdrukkelijk geen wachtwoord) dat je hebt gebruikt als login voor jouw Entrnce Account. Stuur dit samen met een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening of schermafdruk vanuit je online bankomgeving (je mag de bedragen onleesbaar maken) in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres:

Intersolve Payments B.V.
T.a.v. Klantenservice
Fonteinkruid 4
3931 WX  Woudenberg

In sommige gevallen kunnen we jou, ter identificatie en verificatie vragen om extra informatie.