Mooi lokaal cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Mooi lokaal cadeaukaarten. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je Mooi lokaal cadeaukaart veilig door ons wordt beheerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je Mooi lokaal cadeaukaart. Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van Mooi lokaal als het gaat om het uitgeven van Mooi lokaal cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle Mooi lokaal cadeaukaarten. Ons logo staat op de Mooi lokaal cadeaukaarten vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de Mooi lokaal cadeaukaart

Voor vragen over het gebruik van je Mooi lokaal cadeaukaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van Mooi lokaal  https://www.mooilokaal.nl 

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de Mooi lokaal cadeaukaart van toepassing zijn, kun je hier downloaden.
Gebruikersvoorwaarden Mooi lokaal cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op de site www.mooilokaal.nl kun je kijken welk saldo op je Mooi lokaal cadeaukaart staat.

De Mooi lokaal cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Als je een Mooi lokaal cadeaukaart hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve.

Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: per ingeleverde Mooi lokaal cadeaukaart wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

 

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder zo’n logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Voor het beheren van je tegoed op Mooi lokaal cadeaukaart berekent Intersolve een vergoeding van € 2,50 per kwartaal vanaf drie jaar na de activering van de Mooi lokaal cadeaukaart. Deze beheervergoeding wordt per kwartaal vooraf ingehouden op het tegoed op de Mooi lokaal cadeaukaart.