Digitale Yourgift cadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Yourgift brands. Hiervoor hebben wij een Elektronischgeldinstelling (EGI) vergunning van De Nederlandsche Bank.

Onder de YourGift brands vallen de YourGift Cadeaukaart, de Digitale YourGift Cadeaukaart, de Fun for Kids kadokaart en de YourGift Gifts&More cadeaukaart.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van Yourgift als het gaat om het uitgeven van Yourgift cadeaukaarten en beheert de tegoeden van alle Yourgift cadeaukaarten. Ons logo staat op de Yourgift cadeaukaarten vermeld omdat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de Digitale Yourgift cadeaukaart

Meer informatie over het gebruik en de besteding van de Digitale Yourgift cadeaukaart kaart vind je op www.yourgift.nl.

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de Digitale Yourgift cadeaukaart van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou, zijn te downloaden.

Gebruikersvoorwaarden Digitale Yourgift cadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op www.yourgift.nl kun je kijken welk saldo op je Digitale Yourgift cadeaukaart staat.

Als je een Digitale Yourgift cadeaukaart hebt die je niet wilt besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve. De kosten voor het inwisselen van je tegoed voor geld zijn € 10,–  per kaart en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:

  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

 

Hoe stuur ik mijn Digitale Yourgift cadeaukaart naar Intersolve?

SSchrijf je naam, adres, postcode en woonplaats, je e-mailadres en/of telefoonnummer en je bankrekeningnummer (deze dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Stuur dit samen met een foto of schermafdruk van je digitale cadeaukaart (zorg dat het kaartnummer duidelijk leesbaar is) en
* of een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening
* of een schermafdruk uit je telebankierpakket
* of een foto van het scherm van je bank-app of telebankierpakket waaruit blijkt dat de bankrekening op jouw naam staat (je mag de bedragen onleesbaar maken)

in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres:

Intersolve Payments B.V.
T.a.v. Klantenservice
Fonteinkruid 4
3931 WX  Woudenberg 

Intersolve berekent een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 5,00 per jaar na 4 jaar en 1 maand  na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt per jaar achteraf, dus voor het eerst na 49 maanden, ingehouden op het tegoed op de digitale YourGift cadeaukaart.