De KidsCadeaukaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de KidsCadeau kaart. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je KidsCadeau kaart veilig door ons wordt beheerd.

Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je KidsCadeau kaart.

Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van de KidsCadeaukaart als het gaat om het uitgeven van de KidsCadeau kaart en beheert de tegoeden van alle KidsCadeau kaarten. Ons logo staat op de KidsCadeau kaart vermeld om dat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen.

Gebruik van de KidsCadeaukaart

Voor vragen over het gebruik van je KidsCadeau kaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van de De KidsCadeau kaart.
www.dekidscadeaukaart.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld.

De voorwaarden die voor jou als houder van de KidsCadeau kaart van toepassing zijn, kun je hier downloaden.
Gebruikersvoorwaarden KidsCadeaukaart downloaden

Veelgestelde vragen

Op  www.dekidscadeaukaart.nl  kun je kijken welk saldo op je cadeaukaart staat.

De geldigheidstermijn is 24 maanden na aankoop. 

Als je een KidsCadeau kaart hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, kun je deze conform de consumentenvoorwaarden inwisselen voor geld bij Intersolve. Er zijn kosten verbonden aan het inwisselen van je tegoed voor geld: gedurende de geldigheidstermijn van je cadeaukaart en vanaf 12 maanden na de geldigheidstermijn wordt € 10,– per kaart ingehouden op je tegoed bij uitbetaling

Je kunt uitsluitend cadeaukaarten inwisselen als het logo van Intersolve op de achterkant van de kaart staat. Cadeaukaarten zonder dit logo zijn niet inwisselbaar via Intersolve.

 • Om fraude te voorkomen moeten wij helaas een aantal beperkingen opleggen bij het inwisselen van cadeaukaarten voor geld:
  • Je kunt het geld alleen laten overmaken naar een persoonlijke rekening. Overmaken naar een bedrijfsrekening is niet mogelijk;
  • Je kunt per kalenderjaar maximaal vijf kaarten laten uitbetalen.

   

  Uitbetaling cadeaukaarttegoed aanvragen

  Via dit formulier kun je de uitbetaling van je cadeaukaarttegoed aanvragen.

Intersolve berekent een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 6,50 per jaar vanaf 24 maanden na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt jaarlijks vooraf ingehouden op de KidsCadeau kaart.