Cashly

Cashly is een landelijk netwerk van betaalpunten voor het verwerken van contante transacties. Met Cashly kunnen consumenten online aankopen bij webshops en rekeningen voor o.a. huur, gas, water, electriciteit, Internet en mobiel bellen contant betalen bij de Cashly betaalpunten.  Intersolve is verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze betalingen met een door Cashly verstrekte QR Code. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlansche Bank.

Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van het Cashly betaalmiddel.

Intersolve en consument

Voor het uitvoeren van betalingen van rekeningen voor o.a. huur, gas, wat, electriciteit, internet en mobiel bellen, maakt Cashly online accounts aan. Deze accounts maken gebruik van e-wallets van Intersolve. Jij als gebruiker sluit hiervoor een rechtstreekse overeenkomst met Intersolve.

 

 

Gebruik van Cashly

Er zijn meer dan 500 betaalpunten in Nederland bij Cashly aangesloten. De betaalpunten vind je op https://cashly.nl/locations.

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld. De voorwaarden die voor jouw als houder van de Cashly Wallet van toepassing zijn op onze dienstverlening aan jou zijn hier te downloaden.


Gebruikersvoorwaarden Cashly downloaden

Veelgestelde vragen

De gebruiker betaalt doorgaans de transactiekosten van € 4,95. In sommige gevallen draagt de ontvanger van de gelden bij aan de transactiekosten.