Betaal Lokaal betaalkaart

Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op de Betaal Lokaal betaalkaart. Hiervoor hebben wij een vergunning van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning garandeert je dat het tegoed op je Betaal Lokaal betaalkaart veilig door ons wordt beheerd.

Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden van je Betaal Lokaal betaalkaart.

Ook zijn veelgestelde vragen en antwoorden te vinden op deze pagina.

Intersolve en consument

Intersolve is partner van Betaal Lokaal als het gaat om het uitgeven van Betaal Lokaal kaarten en beheert de tegoeden van alle Betaal Lokaal kaarten. Ons logo staat op de Betaal Lokaal kaart vermeld om dat jij als gebruiker altijd de mogelijkheid moet krijgen om je tegoed te laten uitbetalen  

Gebruik van Betaal Lokaal betaalkaart

Voor vragen over het gebruik van je Betaal Lokaal betaalkaart en het controleren van je saldo, kun je kijken op de site van de Betaal Lokaal www.betaallokaal.nl

Gebruikersvoorwaarden

Voor gebruikers van een product wat onder het beheer van Intersolve valt worden er voorwaarden gesteld. Je kunt deze voorwaarden downloaden.

Gebruikersvoorwaarden Betaal Lokaal downloaden

Veelgestelde vragen

Op www.betaallokaal.nl kun je inloggen in je eigen omgeving en kijken welk saldo op je Betaal Lokaal kaart staat.

Als je vermoedt dat iemand anders zonder toestemming toegang heeft tot je Betaal Lokaal betaalkaart of als er andere redenen zijn om aan te nemen dat er misbruik wordt gemaakt van je kaart, dan kun je inloggen in je eigen omgeving  (www.betaallokaal.nl) en je kaart blokkeren.

Het activeren van je Betaal Lokaal betaalkaart kun je doen op de site van Betaal Lokaal (www.betaallokaal.nl) als je inlogt in je eigen klantomgeving 

Op de site van Betaal Lokaal (www.betaallokaal.nl) kun je inloggen in je eigen omgeving en kan je een verzoek doen tot uitbetaling van jouw tegoed van de Betaal Lokaal betaalkaart naar jouw bankrekening.

Heb je echter geen toegang meer tot je eigen omgeving op de site van Betaal Lokaal  en staat er nog een tegoed op de Betaal Lokaal betaalkaart? Dan kun je deze conform de gebruikersvoorwaarden omwisselen voor geld bij Intersolve via een terugbetaalverzoek.

De kosten voor het omwisselen van je tegoed van jouw Betaal Lokaal betaalkaart voor geld zijn € 7,50 en deze kosten worden ingehouden op je tegoed bij uitbetaling.

Hoe stuur ik een terugbetaalverzoek naar Intersolve?

Schrijf je naam, adres, postcode en woonplaats en je bankrekeningnummer (deze dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Stuur dit samen met de door midden geknipte betaalkaart (zorg dat de cijfers onder de streepjescode nog leesbaar zijn) en een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening (je mag de bedragen onleesbaar maken) in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres:

Intersolve Payments B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Fonteinkruid 4
3931 WX  Woudenberg

In sommige gevallen kunnen we jou, ter identificatie en verificatie vragen om extra informatie.

Intersolve berekent een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 1,00 per maand. Deze beheervergoeding wordt ingehouden op het tegoed op de Betaal Lokaal betaalkaart. Wanneer jij geen tegoed hebt, worden er ook geen kosten in rekening gebracht.